TATAR ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

TATAR ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için Parti merkezini ziyaret etti. Şırnak'ta kaldığı süre boyunca halkın...

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için Parti merkezini ziyaret etti.

Şırnak'ta kaldığı süre boyunca halkın talep ve isteklerini dinleyip not eden Tatar, Dosya haline getirdiği talep ve sorunları çözmek için Ankara'ya adeta çıkarma yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar MHP Genel Merkezine yaptığı ziyarette, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile görüştü.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar; “Şırnak'ımıza duydukları ilgiyi ve sevgiyi her fırsatta dile getiren, yapılması planlanan veya yapılması elzem olan yatırımların hızlandırılması konularını Meclise taşıyarak bunu gösteren, Güvenlik Korucularımızdan İl Başkanlığımıza gelen Özlük Hakları taleplerini sürekli gündemde tutan, Partimiz nezdinde Kıymetli Vekillerimize Şükranlarımız ve Selamlarımızı ilettik.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.