Tdp Madde Bağımlılığı İle İlgili Broşür Dağıttı

Tdp Madde Bağımlılığı İle İlgili Broşür Dağıttı
Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği il merkezi ve ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor. İdil İlçe...

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği il merkezi ve ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

İdil İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği faaliyetleri kapsamında İlçe Kaymakamı Refik Özsoy ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Pehlivan'ın katılımı ile Sanat Sokağı girişinde Aşure Günü münasebetiyle vatandaşlara Aşure Dağıtımı yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce #Narkorehber eğitimi kapsamında Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçilerine, uyuşturucu madde kullanımı ve madde bağımlılığı konuları hakkında bilgilendirmeler yapılarak broşür dağıttı.

İdil İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevli personelilçe semt pazarında çalışanlara ve vatandaşlara yönelik "Mal Varlığına Karşı İşlenen Suçlar" olaylarıyla ilgili bilgilendirmeler yapılarak uyarıcı broşürler dağıttı.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli personel tarafından Polis Güvenlik ve Kontrol Noktamızda " Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlar, Telefon Dolandırıcılığı ve Evden Hırsızlık suçları " konularıyla ilgili vatandaşlarımıza bilgilendirmeler yaparak broşürler dağıttı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince Yeni Mahalle Camiinde bulunan öğrencilere "Güvenli İnternet Kullanımı ve Genel Güvenlik Kuralları " konularında bilgilendirmeler yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.