TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Şırnak'ta 7 - 13 Mayıs Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında bilgilendirme çalışmaları ve eğitimler devam ediyor. Trafik düzeni ve güvenliğinin artırılması, karayollarını kullananların...

Şırnak'ta 7 - 13 Mayıs Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında bilgilendirme çalışmaları ve eğitimler devam ediyor.

Trafik düzeni ve güvenliğinin artırılması, karayollarını kullananların kurallara uymaları yönündeki farkındalığının ve paydaş kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyon içerisinde trafik güvenliğine olan katkılarının artırılması amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü “Karayolu Trafik Güvenliği Günü”, takip eden hafta ise “Karayolu Trafik Haftası” olarak kutlanıyor. Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında Şırnak Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüm personelince Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında uygulamalı ve teorik olarak öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personelince Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında ticari taksi ve yolcu taşımacılığı yapan servis şoförlerine yönelik emniyet kemeri takmanın önemi hakkında bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.

İdil İlçe Emniyet Müdürlüğü personelince Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında trafik güvenliğine yönelik duyarlılığının artırılması ve trafik kazalarının azaltılması amacıyla 'Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik' sloganıyla vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.