TSO Başkanı Sevinç, Cizre’de kurulacak olan özel hastane için çalışma başlattı

TSO Başkanı Sevinç, Cizre’de kurulacak olan özel hastane için çalışma başlattı
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç, Cizre'de tüm bölgeye hitap edecek büyük bir özel hastane için çalışmalarına...

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sevinç, Cizre'de tüm bölgeye hitap edecek büyük bir özel hastane için çalışmalarına başladıklarını belirterek hastanenin yapılması için gerekli izinlerin alındığını söyledi.

Cizre'de sağlık alanında vatandaşlara hizmet sunmak için özel hastane kurmak için çalışma başlattıklarını belirten Cizre TSO Başkanı Salih Sefiinç,Cizre Yatırım Eğitim ve Sağlık Hizmetleri LTD. ŞTİ firması adı altında bakanlık nezdinde gerekli tüm izinlerin alındığını dile getirerek, Projelendirme çalışmalarının ivedi bir şekilde devam ettiğini ve Hastanenin inşa edileceği yerin ve projesinin yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacağını dile getirdi.

Sevinç, insani değerleri ön planda tutan, insan odaklı bir hastane kuracaklarını vurgulayarak, “İnsanın en önemli hakkı olan sağlık hizmetinin en üst düzeyde sağlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan uluslar arası standartları zorlayarak, Her geçen gün gelişmekte olan Cizremiz için büyük bir adım olarak değerlendirdiğimiz hastanemiz, en gelişmiş tedavi yöntemlerini kullanarak, hastalarımıza yüksek kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunması için büyük çaba sarf edeceğiz” dedi.

Sevinç, Cizre'nin tek özel hastanesi olma özelliğini taşıyacak olan Hastanemiz sağlık hizmeti standartlarını yükselterek, şehrimizin bölgede marka şehir olma yolunda ilerlemesinde önemli bir rol oynayacaktır. Hem sağlık hem de istihdam alanında şehrimize önemli katkılarının olacağından eminiz.

Şimdiden özelde Cizre'miz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyor, projenin yürütülmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.