TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU BAŞKANI KAYICI, REKTÖR ERKAN’I ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU BAŞKANI KAYICI, REKTÖR ERKAN’I ZİYARET ETTİ
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve beraberindeki heyet Şırnak Üniversitesi Rektörü Mehmet Emin Erkan'ı ziyaret etti. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı...

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ve beraberindeki heyet Şırnak Üniversitesi Rektörü Mehmet Emin Erkan'ı ziyaret etti.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Federasyon Genel Sekreteri Harun Demir, Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Milli Takım Antrenörü ve Şırnak İl Temsilcisi Salih Sevinik ile Basın Sorumlusu Ömer Naci Bektaş Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı, Rektör Erkan'a boks eldiveni hediye ederek, Şırnak'ta 1-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası organizasyonuna desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Rektör Erkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şırnak'ın artık sportif, sosyal, kültürel faaliyetlerle anılmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.