TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU BAŞKANI SALİM KAYICI VE BERABERİNDEKİ HEYET VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU BAŞKANI SALİM KAYICI VE BERABERİNDEKİ HEYET VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ
Valilik makamında yapılan görüşmede Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı, Şırnak'ta 1-7 Temmuz tarihlerinde 47 İlden 1500 sporcunun katılımıyla düzenlenecek olan (Büyükler...

Valilik makamında yapılan görüşmede Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı, Şırnak'ta 1-7 Temmuz tarihlerinde 47 İlden 1500 sporcunun katılımıyla düzenlenecek olan (Büyükler ve Gençler) Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası hakkında bilgiler verdi, organizasyona Şırnak olarak ev sahipliği yaparak gereken her türlü desteği sağladıklarından dolayı Vali Pehlivan'a teşekkürlerini iletti.

Vali Pehlivan ise #ŞırnakBaşaracağımDiyor mottosuyla hareket eden Şırnak'ın huzur ve güvenlik ortamının sağlanmasıyla birlikte sportif, sosyal, kültürel faaliyetlerle anılmasının mutluluk ve memnuniyet verici olduğunu söyleyerek Şırnak'ta bu tür faaliyetlerin daha da artacağını belirtti. Şampiyonayı Şırnak'ta düzenleyecek olmalarından dolayı gerekli desteği sağlayacaklarını belirttiği Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı ve heyetine teşekkür etti. Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik de iştirak etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.