ULUDERE BELEDİYESİNDEN YAYLALARDAKİ GÖÇERLER İÇİN TEMİZ SU HİZMETİ

ULUDERE BELEDİYESİNDEN YAYLALARDAKİ GÖÇERLER İÇİN TEMİZ SU HİZMETİ
Şırnak'ın Uludere ilçesindeki yaylalarda kalan göçerler için belediye çalışma başlattı. Belediye ekiplerince hem içme suyu hem de hayvanlar için boru...

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki yaylalarda kalan göçerler için belediye çalışma başlattı. Belediye ekiplerince hem içme suyu hem de hayvanlar için boru hatları döşeniyor.

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki yaylalarda kalan vatandaşların kuraklık nedeniyle biten sularına karşı belediye çalışma başlattı. Seriro ve Avaspi yaylalarında hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar için belediye temiz içme suyu getirdi. Yaylalarda 5 ay boyunca kalacak olan yüzlerce vatandaşın talebi üzerine harekete geçen Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, yaylalara içme suyu taşınırken, hayvanlar için de suluklar yapıldı. Başkan Ürek, ilçelerinde gönül belediyeciliğinin ulaşamayacağı tek bir noktanın bir kalmayacağını söyledi. Başkan Ürek, "Halkımızın taleplerini karşılama konusunda gece gündüz çalışıyoruz. Şimdi yaylalarımızda çalışma başlattık. Bütün yaylalara huzur gelecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.