VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Merkez Mahalle Muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Valilik Toplantı Salonunda Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Faruk...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Merkez Mahalle Muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Faruk Doğru, Atatürk Mahallesi Muhtarı Kadri Bayar, Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Yusuf Yürük, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cemal Bektaş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Temel, Dicle Mahallesi Muhtarı Yusuf Ölgen, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Sait Açar, Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Ramazan Bayram, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Selman Bilir, Yenimahalle Mahallesi Muhtarı Suat Tatar, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Mehmet Geçgel ve Vakıfkent Mahallesi Muhtarı Hasan Tekinalp katıldı.

Mahalle Muhtarlarının tespit ve taleplerini dile getirdiği toplantıda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün kamu hizmet alanlarında yatırımların,çalışma faaliyetlerin devam edeceğini ifade eden Vali Pehlivan, pandemi kurallarına uygun şekilde Muhtar toplantılarını sürdürdüklerini ve Muhtarlarımız ile mütemadiyen bir araya gelip istişarelerde bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

Pandemi ile mücadele kapsamında İlimiz genelinde takip,denetim ve vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Vali Pehlivan, bu süreçte Muhtarlarımıza da önemli görevler düştüğünü belirtti, katkılarından dolayı teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.