VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, STK’LARI ZİYARET ETTİ

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, STK’LARI ZİYARET ETTİ
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Merkezimizdeki Vakıfbank Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Bankada işlem yapan vatandaşlarla hasbihalde bulunan Vali Pehlivan, personellere de çalışmalarında...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Merkezimizdeki Vakıfbank Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Bankada işlem yapan vatandaşlarla hasbihalde bulunan Vali Pehlivan, personellere de çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret vesilesiyle Vali Pehlivan, Banka Müdürü Mehmet Nuri Mamay'dan yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi alarak çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu. Vali Pehlivan'a ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ da eşlik etti.

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞIRNAK ESNAF SANATKÂRLAR KREDİ ve KEFALET KOOPERATİFİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan; Şırnak Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Reşit Uysal ile görüşen Vali Pehlivan, kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarete İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan ve ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu da iştirak etti.

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞIRNAK ŞEHİT, GAZİ ve KÖY KORUCULARI FEDERASYONUNU ZİYARET ETTİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Şehit, Gazi ve Köy Korucuları Federasyonunu ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Mehmet Güngör'den çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Pehlivan, aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad etti. Devletimizin Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin her daim yanında olduğunu belirtti.

Vali Pehlivan'a ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ile İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.