VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, TENİS KORTLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, TENİS KORTLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Üniversitesi kampüs yerleşkesinde bulunan ve Cudi Cup Ulusal Tenis Şampiyonasında kullanılan tenis kortlarında incelemelerde bulundu. Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan,...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Üniversitesi kampüs yerleşkesinde bulunan ve Cudi Cup Ulusal Tenis Şampiyonasında kullanılan tenis kortlarında incelemelerde bulundu.

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Üniversitesi kampüs yerleşkesinde geçtiğimiz yıl Şırnak Valiliği himayesinde ulusal şampiyonalar yapılacak standartlara kavuşturularak, Cudi Cup Ulusal Tenis Şampiyonası gerçekleştirilen tenis kortlarında incelemelerde bulundu, kortların çevresiyle birlikte uluslararası standartlara uygun hale getirilmesine yönelik olarak devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı, değerlendirmelerde bulundu.

Vali Pehlivan, alanda iki adet kapalı iki adet açık olmak üzere mevcut dört adet tenis kortunun bulunduğunu belirterek bu kortlarda bakım ve onarım çalışmalarının yapılacağını ifade etti. Var olan dört kortun yanında iki adet daha açık tenis kortunun yapılmakta olduğu bilgisini paylaşan Vali Pehlivan, bu kapsamdaki çalışmaların da devam ettiğini söylererek Türkiye'nin en genç iki ilinden biri olan Şırnak İlimizde 16 -22 Mayıs 2022 tarihleri arasında CudiCup Uluslararası Tenis Turnuvası düzenleneceğini belirtti.

Vali Pehlivan'a Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcısı Ali Erdoğan ve diğer ilgililer eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.