VALİ PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA İL GÖÇ İDARESİ KOORDİNASYON VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

VALİ PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA İL GÖÇ İDARESİ KOORDİNASYON VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında İl merkezi ve ilçelerinde ikamet eden sığınmacı ve yabancı uyruklu şahısların genel durumunu değerlendirmek, sosyal uyuma yönelik katkı sunmak, yaşanabilecek...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında İl merkezi ve ilçelerinde ikamet eden sığınmacı ve yabancı uyruklu şahısların genel durumunu değerlendirmek, sosyal uyuma yönelik katkı sunmak, yaşanabilecek her türlü sorun ve sıkıntıya çözüm üretmek, uyum faaliyetleri konusunda istişarelerde bulunmak amacıyla İl Göç İdaresi Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcıları Ali Erdoğan ile Murat Ekinci, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, İl Göç İdaresi Müdürü Adem Gök, ilgili kurul üyeleri ile İlimizde ikamet eden yabancı uyruklu şahısların kanaat önderleri katıldı.

Toplantıda, İl Göç İdaresi tarafından sunum yapılarak sığınmacı ve yabancı uyruklu şahıslar, uyum faaliyetleri ve ilgili diğer konularda bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi, sunumda yer alan hususlara ilişkin değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu, muhtelif kararlar alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.