VALİ PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULLARI 2022 YILI 2. OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

VALİ PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULLARI 2022 YILI 2. OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları (İİMEK) 2022 Yılı 2. Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları (İİMEK) 2022 Yılı 2. Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcıları Ali Erdoğan ve Mehmet Emre Canpolat, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda Şırnak genelinde gerçekleştirilen istihdam, piyasanın ihtiyaçları doğrultusunda iş gücü arzı ve işgücü talebinin karşılanması durumu, mesleki eğitim, iş yeri ziyaretleri, işçi iş başı eğitimleri ile hedeflenen istihdam rakamları ve ilgili diğer konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdür Vekili Lokman Ulus'un ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir'in kurum faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme sunumu yapması ile devam eden toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmalarının ardından muhtelif kararların alınmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.