VALİ PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA KADIN KOOPERATİFLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

VALİ PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA KADIN KOOPERATİFLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında Kadın Kooperatifleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Şırnak Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Pehlivan ile eşi Yıldız...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında Kadın Kooperatifleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Şırnak Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Pehlivan ile eşi Yıldız Pehlivan, Vali Yardımcısı Faruk Doğru, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçam, SGK İl Müdürü Yahya Beroje, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mehmet Sadık Bora, İl Tarım ve Orman Müdürü Selman Demirel, Ticaret İl Müdürü Mehmet Emin Yıldırım, TSO Başkanı Osman Geliş, S.S. Kadın Eli Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Ayşe İskenderoğlu, S.S. Cizre Kadın Girişimi ve Üretim Kooperatifi Başkanı Özlem Yıldırım katıldı. S.S. Beytüşşebap Hünerli Eller Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Esen Kılıç ise toplantıya videokonferans sistemi üzerinden iştirak etti.

Toplantıda Şırnak'ta kadın kooperatifçiliği faaliyetleri, bu faaliyetlerin etkin şekilde yürütülmesi ve arttırılarak yaygınlaştırılması hususunda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.