VALİ PEHLİVAN, BEYTÜŞŞEBAP’TA BULUNAN KAMU YATIRIMLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ PEHLİVAN, BEYTÜŞŞEBAP’TA BULUNAN KAMU YATIRIMLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Ali Hamza Pehlivan, Beytüşşebap'ta yapımı devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak yapımı tamamlanarak yakında...

Vali Ali Hamza Pehlivan, Beytüşşebap'ta yapımı devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak yapımı tamamlanarak yakında vatandaşların hizmetine sunulacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu, Beytüşşebap Belediyesi Fen İşleri Müdürü Faysal Adıyaman'dan bilgiler aldı, havuzun ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Daha sonra ilçemizde yapımına başlanan Gençlik Merkezi inşaat alanını gezerek yetkililerden bilgiler aldı, incelemelerde bulundu.

Ardından inşaatı ve çevre düzenleme çalışmaları devam eden yeni Hükümet Konağı hizmet binasını ziyaret etti. Bünyesinde Kaymakamlık, Adliye Sarayı ve Belediye Binasını barındıracak olan Hükümet Konağında incelemelerde bulunarak Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Uğuz ve yetkililerden bilgiler aldı.

Son olarak yapım çalışmaları devam eden 3 katlı İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası ile 4 katlı Vardiya Yatakhanesini ziyaret eden Vali Pehlivan, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt ve yetkililerden bilgiler alarak incelemelerde bulundu, çeşitli talimatlar verdi.

İncelemelerinde Vali Pehlivan'a Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Uğuz, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, İlçe Emniyet Amiri Cemil Sağlam, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan, Kanaat önderlerinden Tahir Adıyaman, AK Parti İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.