VALİ PEHLİVAN, İL ÖZEL İDARESİNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ PEHLİVAN, İL ÖZEL İDARESİNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Vali Ali Hamza Pehlivan, İl Özel İdaresini ziyaret ederek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Erdoğan, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Birlik, Zafer Sökmen ve birim müdürleriyle Değerlendirme...

Vali Ali Hamza Pehlivan, İl Özel İdaresini ziyaret ederek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Erdoğan, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Birlik, Zafer Sökmen ve birim müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Şırnak İl Özel idaresinden değerlendirme toplantısı yapıldı. İl Özel İdaresinde gerçekleşen toplantıda Vali Pehlivan, İl Özel İdare yatırım programı kapsamında hayata geçirilmekte olan ve 2022 yılı işin planlanan projeler, kamu kurumlarının Özel İdare vasıtasıyla gerçekleştirilen yatırım faaliyetleri, bölgede yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yol, su, kanalizasyon gibi temel altyapı hizmetleri ve İl Özel İdaresinin sorumluluk sahasında bulunan diğer iş ve işlemler hakkında detaylı bilgile alan Vali Pehlivan, değerlendirmelerde bulundu.

Vali Pehlivan, bütün hazırlıkların, planlamaların 2022 yılının verimli geçen 2021 yılına göre daha da verimli ve daha da etkin bir şekilde icra edilmesine yönelik olduğunu belirtti.

Vali Pehlivan, vatandaş odaklı ve vatandaşlara hizmet odaklı bir anlayışla bütün birimlerin, ekiplerin ve bütün personelin artan gayret ve özveriyle çalışmaya devam etmesi gerektiğini ve herkesin bu hassasiyetle hareket edeceğine inandığını belirterek başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.