VALİ PEHLİVAN, KAMU KURUMLARI VE BİRİMLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ PEHLİVAN, KAMU KURUMLARI VE BİRİMLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Valilik hizmet binasında bulunan kamu kurumlarını ve birimleri ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu. Açık Kapı Bürosu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü,...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Valilik hizmet binasında bulunan kamu kurumlarını ve birimleri ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Açık Kapı Bürosu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, İl Yazı İşleri Müdürlüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü gibi birimleri gezerek incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, personelden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı, muhtelif talimatlar verdi. İşlemleri için kamu kurumlarına gelen vatandaşlarla ilgilenerek hasbihalde bulundu.

Kurumlardaki işleyişi yakından takip ettiklerini belirten Vali Pehlivan, yürütülen hizmetlerin ilgili personel tarafından vatandaş memnuniyeti esaslı, hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirilmesi hususunun altını çizerek daimi bir hassasiyet gösterilmesi gerektiğini söyledi; birim müdürleri ve kurum personellerine çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.