VALİ PEHLİVAN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

VALİ PEHLİVAN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
Vali Ali Hamza Pehlivan, ziyaretine gelen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Ziraat Bankası Bölge Müdürü İsmet Öztürk ve Silopi...

Vali Ali Hamza Pehlivan, ziyaretine gelen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Ziraat Bankası Bölge Müdürü İsmet Öztürk ve Silopi Yer Fıstığı Üreticiler Birliği Başkanı Emin Soysal makamında kabul etti.

VALİ PEHLİVAN, ZİYARETİNE GELEN TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI GENEL BAŞKANI ENES EMİNOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu ve beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, Bölge Koordinatörü Hüseyin Kara ve TÜGVA İl Başkanı Fırat Som, Vali Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

Valilik makamında yapılan görüşmede Başkan Eminoğlu, TÜGVA'nın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali Pehlivan'a bilgiler verdi, çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

VALİ PEHLİVAN, ZİRAAT BANKASI BÖLGE MÜDÜRÜ İSMET ÖZTÜRK İLE GÖRÜŞTÜ

Vali Ali Hamza Pehlivan, ziyaretine gelen Ziraat Bankası Bölge Müdürü İsmet Öztürk ve Şırnak Ziraat Bankası İl Müdürü Nureddin Aksu ile görüştü.

Valilik makamında yapılan görüşmede “Köyde Yaşamak İçin Bir Sürü Sebebim Var” projesi kapsamında küçükbaş hayvan temini, çiftçilere teslimi ve bunun için imzalanan protokol çerçevesinde banka tarafından sağlanacak maddi kaynak süreçlerine ilişkin konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

VALİ PEHLİVAN, ZİYARETİNE GELEN SİLOPİ YER FISTIĞI ÜRETİCİLER BİRLİĞİ BAŞKANI EMİN SOYSAL İLE GÖRÜŞTÜ

Vali Ali Hamza Pehlivan, ziyaretine gelen Silopi Yer Fıstığı Üreticiler Birliği Başkanı Emin Soysal ve beraberindeki yer fıstığı üreticisi Cevher Oflas ile görüştü.

Valilik makamında yapılan görüşmede, birliğin faaliyetleri ile yer fıstığı ürünün çiftçilere ve Şırnak ekonomisine katkıları, hedefleri ve bu alanda yürütülen çalışmalar görüşüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.