VALİ PEHLİVAN SİLOPİDE MAHALLE VE KÖY MUHTARLARI İLE BİRARAYA GELDİ

VALİ PEHLİVAN SİLOPİDE MAHALLE VE KÖY MUHTARLARI İLE BİRARAYA GELDİ
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Silopi Koç İlkokulunda Silopi'ye bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Program, Saygı duruşunda bulunulması ve...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Silopi Koç İlkokulunda Silopi'ye bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Program, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Muhtarların sorun, tespit ve taleplerini dile getirdiği toplantıda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün kamu hizmet alanlarında yatırımların, çalışma ve faaliyetlerin devam edeceğini ifade eden Vali Pehlivan, pandemi döneminde de tedbir kurallarına uygun şekilde Muhtar toplantılarını sürdürdüklerini, Muhtarlarımız ile mütemadiyen bir araya gelip istişarelerde bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

İlimiz genelinde tamamlanan ve devam eden yatırım ve faaliyetler hakkında bilgiler veren Vali Pehlivan, Pandemi ile mücadele kapsamında aşılama çalışmaları ile takip, denetim ve vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğinin de altını çizdi, İl genelinde koronavirüse karşı alınan tedbirler ve aşılama çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi; bu süreçte Muhtarlarımıza da önemli görevler düştüğünü belirtti, aşılama çalışmalarını birebir yakından takip etmelerini istedi, pandemi sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.