VALİ PEHLİVAN, TÜGVA’NIN GENÇLER İÇİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

VALİ PEHLİVAN, TÜGVA’NIN GENÇLER İÇİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI
Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka'nın ev sahipliğinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından gençler için düzenlenen iftar programına katıldı. Gençlerin...

Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka'nın ev sahipliğinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından gençler için düzenlenen iftar programına katıldı.

Gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programına Vali Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcıları Mehmet Emre Canpolat ve Nurbaki Yalçın, İl Müftüsü Mehmet Taştan ile TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, Bölge Koordinatörü Hüseyin Kara, TÜGVA İl Başkanı Fırat Som ve STK Temsilcileri katıldı.

Programda konuşan Vali Pehlivan, Belediye Başkanı Yarka ile TÜGVA Genel Başkanı Eminoğlu birer konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini paylaştı, gençlere iyi dileklerini iletti, hayırlı Ramazan'lar diledi. İl Müftüsü Mehmet Taştan tarafından dua okundu. Fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.