VALİ PEHLİVAN ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

VALİ PEHLİVAN ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Polis Başmüfettişi Levent Yapraklı, Diyarbakır Askeralma (ASAL) Bölge Başkanlığı görevini tamamlayıp...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Polis Başmüfettişi Levent Yapraklı, Diyarbakır Askeralma (ASAL) Bölge Başkanlığı görevini tamamlayıp Milli Savunma Bakanlığı ASAL Genel Müdürlüğüne Atama Şube Müdürü olarak atanan Albay Mehmet Hakan Tipici ve Mülkiye Başmüfettişi Metin Yılmaz Vali Pehlivan'ı ziyaret etti.

POLİS BAŞMÜFETTİŞİ VALİ PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ

Polis Başmüfettişi Levent Yapraklı; Polis Müfettişleri Hakan Aşık, Burhan Şahin, Yasin Uğurtaş ve Tümer Yılmaz ile birlikte Vali Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

Valilik makamında yapılan görüşmede çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarete İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ da iştirak etti.

DİYARBAKIR ASKERALMA (ASAL) BÖLGE BAŞKANI VALİ PEHLİVAN'A VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Diyarbakır Askeralma (ASAL) Bölge Başkanlığı görevini tamamlayıp Milli Savunma Bakanlığı ASAL Genel Müdürlüğüne Atama Şube Müdürü olarak atanan Albay Mehmet Hakan Tipici Vali Ali Hamza Pehlivan'a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Pehlivan, Albay Tipici'ye yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Albay Tipici de ilgi ve nezaketinden dolayı Vali Pehlivan'a teşekkürlerini iletti.

MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ VALİ PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ

Mülkiye Başmüfettişi Metin Yılmaz; Mülkiye Müfettişi Mehmet Alper Çığ, Dernek Denetçisi Muhammet Fatih Gürdal, Kaymakam adayları Enes Özkan ve Mete Öztürk ile birlikte Vali Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

Valilik makamında yapılan görüşmede çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.