Vekil Birlik’ten Silopi’de tekstil atölyesine ziyaret

Vekil Birlik’ten Silopi’de tekstil atölyesine ziyaret
Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik Silopi'de faaliyet yürüten GOLDTEKS tekstil atölyesini ziyaret etti. Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik beraberinde Ak Parti Şırnak İl Başkanı...

Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik Silopi'de faaliyet yürüten GOLDTEKS tekstil atölyesini ziyaret etti.

Ak Parti Şırnak Milletvekili Rızgin Birlik beraberinde Ak Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Ak Parti Silopi ilçe Başkanı Rana Tellioğlu ve Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu, Başverimli belediye Başkanı Medeni Tatar ile birlikte İşadamı Hüseyin Taşkın'ın tekstil atölyesine ziyarette bulundu. Vekil Birlik ilçede yapılması planlanan tekstil kent projesi için hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Atölyede çalışan personellerle sohbet eden Vekil Birlik daha sonra İşadamı Hasan Taşkın'a ait petrol istasyonunu ziyaret etti. İlçeye yapılan yatırımlar üzerine konuşan Vekil Birlik İş adamları Hüseyin Taşkın ve Hasan Taşkın'a bölgeye yaptıkları yatırımlardan ötürü teşekkür etti. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren İşadamı Hüseyin Taşkın, “ilçemizde gerek tekstil gerekse de farklı sektörlerde yatırım yapıyoruz. İlçemizin kalkınması adına bu tür yatırımları yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.