YÜKÜMLÜ ÇOCUKLARINA KIRTASİYE YARDIMI

YÜKÜMLÜ ÇOCUKLARINA KIRTASİYE YARDIMI
Şırnak Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Şırnak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının işbirliği ile dezavantajlı olan yükümlü...

Şırnak Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Şırnak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının işbirliği ile dezavantajlı olan yükümlü çocuklarına kırtasiye yardımı yapıldı.

Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nce denetimli serbestlik müdürlüğünün konferans salonunda ihtiyaç sahibi yükümlü çocuklarına yönelik “Kırtasiye Yardımı” etkinliği düzenlendi.

Programa; Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Selim Kuş, Şırnak Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cihat Sakın, koruma kurulu üyeleri, yükümlü aile ve çocukları katıldı.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Eylül ayında yapılan koruma kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda, 2022- 2023 yılı Eğitim- Öğretim döneminin açılması ile birlikte ihtiyaç sahibi yükümlü çocuklarının eğitimi için Şırnak Belediyesi Başkanlığı, Şırnak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Şırnak Ticaret Sanayi Odası Başkanlığının işbirliği ile yaklaşık 100 ihtiyaç sahibi yükümlü çocuklarına kırtasiye yardımı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.