Başkan Anmal, Ankara’da Sağlık-Sen Yöneticileri ile görüştü

Başkan Anmal, Ankara’da Sağlık-Sen Yöneticileri ile görüştü
Sağlık-Sen Türkiye Yüzyılı Buluşması toplantısına katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere sendika yöneticileri ile birlikte Ankara’ya çıkarma yapan Sağlık-Sen Başkanı Sabgatullah Anmal, Ankara’da Sağlık-Sen Genel Merkezindeki yöneticilerle biraraya geldi.

whatsapp-image-2024-01-15-at-14-03-23.jpegSağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah ANMAL beraberindeki şube yönetimi ile birlikte Sağlık-Sen Türkiye Yüzyılı Buluşmasına katılmak üzere Ankara’da bulunan Şırnak Şube yönetim ile birlikte Sağlık-Sen Genel Merkezini ziyaret edip, Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan. Genel Merkez Yöneticileri; Durali Baki, Sinan Kuluöztürk, Yasin Bartuçu, İdris Baykan, Mustafa Irgatoğlu ve Abdullah Duman'ı ziyaret ederek bölge özelinde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının talep ve beklentileri konusunda istişarelerde bulundu.

419678278-774394314720433-8824640626248274057-n.jpg Sağlık-Sen Türkiye Yüzyılı Buluşması toplantısında gündeme dair görüş ve önerilerimiz ile bölgemizdeki sendikal çalışmalar ile ilgili istişare ve değerlendirmeler paylaştığını ifade eden Anmal,”Şırnak özelinde yerel düzeyde Sağlık ve Sosyal hizmet çalışanlarımızın sorun ve sıkıntılar ile çözüme dair taleplerini Genel Merkez Yönetim Kurulu’na iletildi. Tüm şube başkanların söz aldığı ve önerilerin dile getirilmesinde süre sınırı olmadığı toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olması temennisinde bulunduğunu belirtti.”

Kısa bir sürede önemli hizmetleri hayata geçiren genel merkeze teşekkür eden Anmal,”Yeni bir anlayışla sendikacılık yapıldığını Gönüllere dokunan, üyelerin faydalanacağı önemli hizmetler hayata geçiriliyor.

Anmal, Sosyal sendikacılık anlayışıyla çalışan genel merkez yöneticilerine teşekkür ederek bölgedeki üyelerin beklenti ve çözüm raporları iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.