Çiçek Bekleyen Tıbbi Sekreterler Çiçek Dağıttı

Çiçek Bekleyen Tıbbi Sekreterler Çiçek Dağıttı
Hastanelerde hizmet sunumunun önemli bir parçası olan Tıbbi Sekreterler için "29 Kasım Dünya Tıbbi sekreterler günü ve haftası" nedeniyle Uludere Devlet Hastanesinde gerçekleşen programda çiçek bekleyen tıbbi sekreterler çiçek dağıttı.

"29 Kasım Dünya Tıbbi sekreterler günü ve haftası" nedeniyle Sağlık-Sen İlçe Başkanlığı tarafından bir kutlama programı gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2023-11-29-at-14-20-16.jpeg

Hastaları Ziyaret edip Çiçek Dağıttılar

Uludere Devlet Hastanesinde gerçekleşen programa Sağlık- Sen Şube Başkan Yardımcısı Tarık Babat, Uludere Devlet Hastanesi İşyeri Temsilcisi Ümit Ürek ve kurumda görev yapan tıbbi sekreterlerle birlikte hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına dünya tıbbi sekreterler günü vesilesi çiçek dağıtıp geçmiş olsun dileğinde bulundu.

whatsapp-image-2023-11-29-at-14-20-13-1.jpeg

Tıbbi Sekreterler Fedakarca çalışıyor

Hastanede görev yapan Tıbbi Sekreterlere yönelik düzenlenen kutlama programı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Sağlık- Sen Şube Başkan Yardımcısı Tarık Babat, “Ülkemizin her köşesinde, sağlık camiasının en önemli mesleklerinden birisi olan Tıbbi Sekreterlik görevini her türlü özveriyle, sabırla, hoşgörüyle icra eden arkadaşlarımızın 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü'nü kutluyoruz. Gece gündüz demeden meslek sevgisinin verdiği yüksek enerji ile çalışan fedakar ve çalışkan sağlık çalışanı arkadaşlarımıza iyi çalışmalar diliyoruz. ”dedi.

whatsapp-image-2023-11-29-at-14-20-15.jpeg

Uludere Devlet Hastanesi İşyeri Temsilcisi Ümit Ürek ise,Şırnak genelinde çalışan sağlıkçı tüm meslek çalışanları büyük bir özveriyle çalıştığına vurgu yaparak her türlü olumsuzluğa rağmen büyük bir özveri ile görev yapan tıbbi sekreterlerinin "Dünya Tıbbi Sekreterler Günü'nü"en içten dileklerimle kutlarım diye konuştu.

Kaynak:cizremgazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.