Cizre’de tayini çıkan Sağlıkçılara Sağlık-Sen’den Plaket

Cizre’de tayini çıkan Sağlıkçılara Sağlık-Sen’den Plaket
Cizre’de yıllardır sağlık alanında bölge halkına hizmet eden ve tayinleri Türkiye’nin farklı illerine çıkan sağlık çalışanı Murat Akın ve Sami Çetin’e Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanlığı tarafından plaket verildi.

whatsapp-image-2024-03-17-at-00-41-53-2.jpeg

Cizre’de 9 yıl boyunca sağlık alanında görev yapan ve tayinleri çıkan sağlık çalışanları Murat Akın ve Sami Çetin’e, vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal tarafından teşekkür plaketi verilerek yeni görev yerlerine uğurlandı.

whatsapp-image-2024-03-17-at-00-41-53-1.jpeg

9 Yıldan bu yana görev yaptıkları Cizre’de vatandaşlarla kaynaşıp bütünleşen sağlık çalışanları ilçeden ayrılmadan önce bir dizi veda ziyaretlerinde bulundu. Üyesi oldukları Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanlığını da ziyaret eden Sağlık çalışanlarına Şube Başkanı Sabgatullah Anmal tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verip, kendilerine teşekkür etti.

whatsapp-image-2024-03-17-at-00-41-53-3.jpeg

Sağlık çalışanı Murat Akın’ın Cizre Devlet Hastanesinde Başhemşire yardımcılığı, Ameliyathane, Sterilizasyon ve görev aldığı birimlerde çalışkanlığı ve özverisi örnek iş barışı ile sergilediği çalışmaları idare tarafından daima takdir edilmesinden dolayı idarede de bir dizi görevler üstlendiğine vurgu yapan Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, Sağlık-Sen ailesi olarak halka sunulan hizmetten ve sendikayı temsiliyet görevindeki performansından dolayı kendisini tebrik eder,yeni görev yeri olan Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarılar dileriz.

whatsapp-image-2024-03-17-at-00-41-51.jpeg

Cizre’ye atandığı günden buyana Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü 112 Komuta Kontrol Merkezi. Cizre 2 nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonundaki örnek çalışmaları ve arkadaşlarına yönelik yardımseverliği. Kuruma olan katkılarından ötürü mensubu olduğu Sağlık-Sen camiasındaki duruşu takdire şayan olan Sağlık-Sen Şırnak Şube Temsilcisi ve Sağlık çalışanı Sami Çetin’e vermiş olduğu üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görev yeri olan Uşak İl Sağlık Müdürlüğünde başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.