Şırnak’ta 82 yaşındaki Hasta Ambulans Helikopterle Şanlıurfa’ya sevk edildi

Şırnak’ta 82 yaşındaki Hasta Ambulans Helikopterle Şanlıurfa’ya sevk edildi
Şırnak’ın Uludere İlçesinde ikamet eden ve Safra Kesesinden Rahatsızlığı bulunan 82 yaşındaki Hasta Ambulans Helikopter ile Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi

Şırnak’ın Uludere ilçesinde ikamet eden ve Akut Pankreatit safra kesesi rahatsızlığı bulunan 82 yaşındaki Ahmet Seven Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Uludere’de Akut Pankreatit safra kesesi rahatsızlığı nedeni ile Uludere Devlet Hastanesine kaldırılan 82 yaşındaki Ahmet Seven,burada yapılan tedavinin ardından Ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şırnak’ta tedavi altına alınan 82 yaşındaki hastanın ağrılarının artması üzerine ambulans helikopterle tıbbi donanımlı bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi.
82 yaşındaki Ahmet Seven Şırnak Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından ambulans ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na getirildi. Seven, burada hazır bekletilen Ambulans Helikopter ile Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaynak:cizremgazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.