Başkan Besen’den taraftarlara çağrı

Başkan Besen’den taraftarlara çağrı
Şırnak Petrsolspor Kulüp başkanı Lokman Besen, Şırnaklılara seslenerek, 7’den 70’e herkesin Pazar günü Cizre Abdulhamit Özalp Stadyumunda oynanacak olan Mazıdağıspor ile yapılacak olan maça gelerek, şampiyonluk yolunda destek vermelerini istedi.

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9 gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Şırnak Petrol Spor, Pazar günü saat 13.00’te en güçlü rakibi Mazıdağıspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak.

dsc-4443.jpg

Şırnak Petrolspor-Mazıdağıspor karşılaşması öncesi, Şırnak Petrolspor Kulüp Başkanı Lokman Besen tüm Şırnaklılara seslenerek, şampiyonluk yolunda ki en önemli maçlardan biri olan Mazıdağıspor karşılaşmasına 7’den 70’e herkesin maça gelerek takıma destek vermesini istedi.

whatsapp-image-2023-12-22-at-10-08-32.jpeg

Kırmızı-beyazlı ekip oynayacağı karşılaşmada mutlak galibiyet hedefleyen Şırnak Petrolspor Kulüp Başkanı Lokman Besen, zorlu mücadelede taraftarları desteğe davet etti. Besen, “Değerli Şırnak Halkı ve değerli Şırnaklı Spor severler pazar günü oynanacak ve bizim için final niteliği taşıyan Şırnak petrol spor-Mazıdağı Maçına bir bütün olarak takımımızı destelemeye davet ediyorum. Adım adım şampiyonluğa giden takımımıza herkesin takıma sahip çıkmasını istiyorum haydi bütün Şırnak omuz omuza”dedi.

whatsapp-image-2023-12-22-at-09-14-42-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.