Cizre Derbisini Nuh Spor Farklı Kazandı

Cizre Derbisini Nuh Spor Farklı Kazandı
Şırnak 1.Amatör liginde oynanan futbol maçında Cizre Nuh Spor,Cizre Belediye Sporu 3-0 mağlup etti.

cizre-derbisini-nuh-spor-farkli-kazandi-9.jpg

Şırnak 1.Amatör ligi A gurubunda oynanan ve Cizre Derbisi olarak adlandırılan futbol Müsabakasında Cizre Nuh Spor, Cizre Belediye Sporu 3-0 yendi.

cizre-derbisini-nuh-spor-farkli-kazandi-3.jpg

Cizre Hamit Stadyumunda oynanan ve yağışlı bir hava olmasına rağmen sporseverlerin de ilgi gösterdiği iki takımında mutlak galibiyet için çıktığı futbol müsabakasını Cizre Nuh Spor attığı 3 gol ile maçı kazanan taraf oldu.

cizre-derbisini-nuh-spor-farkli-kazandi-4.jpg

Öğretmen, Polis ve Memurlardan oluşan Cizre Nuh Spor Futbol takımı, genç sporcuların olduğu Cizre Belediye Spor ile Hamit Özalp Stadyumunda karşı karşıya geldi. Kondisyon açısından Cizre Belediyesi, tecrübe ve profesyonel oyun hâkimiyeti olarak Cizre Nuh Spor’un daha iyi olduğu futbol müsabakası çekişmeli bir oyuna sahne oldu.

cizre-derbisini-nuh-spor-farkli-kazandi-5.jpg

Hakemin başlama düdüğü ile birlikte orta sahada top kapma yarışına giren iki takım sporcuları karşılıklı olarak birçok gol pozisyonuna girmelerine rağmen girdikleri pozisyonları gole çeviremediler. Genç bir takımdan oluşan Cizre Belediye Spora karşı daha kontrollü ve atak bir oyun oynamaya başlayan Cizre Nuh Spor futbol takımı ilk yarının hemen başında Yasin attığı muhteşem bir gol ile 1-0 öne geçti.

cizre-derbisini-nuh-spor-farkli-kazandi-8.jpg

Kalelerinde gördükleri golden sonra oyun disiplininden kopan Cizre Belediye Spor kendi yarı ceza sahası içinde savunma ağırlıklı bir oyun oynamaya başladı. Rakibinin savunmaya geçtiğini fark eden Cizre Nuh Spor, rakip yarı ceza sahası içinde daha etkili bir oyun oynamaya başladı.1-0’lık skorun verdiği rahatlık ile oyun kontrolünü alan Cizre Nuh Spor’da Yasin kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak takımına 2-0’lık üstünlük sağladı.

cizre-derbisini-nuh-spor-farkli-kazandi-6.jpg

İlk yarısı Cizre Nuh Sporun 2-0’lık üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında her iki takım oyuncuları da daha kontrollü bir oyun oynama başladı.Karşıklı gol ataklarının da olduğu maçın ikinci yarısında Cizre Nuh Spor Muhammed Mustafa’nın attığı gol ile 3-0 öne geçti.Maçın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca Cizre Nuh Spor,Cizre Belediye Spor 3-0 yenerek puanını 7’e çıkardı.

cizre-derbisini-nuh-spor-farkli-kazandi-7.jpg

Cizre Nuh Spor 7 puanla gurupta 4.sırada yer alırken Cizre Belediye Spor 6 puan ile 5.sırada bulunuyor. Üst sıralarda ise Silopigücü Gençlik Spor 18 Puan ile lider aynı puanı olan ama averajı düşük olan Öz İdil Spor ise 2.sırada bulunuyor.

cizre-derbisini-nuh-spor-farkli-kazandi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.