Cizre Dicle Spor, Deplasmanda Silopi Gücü Sporu 3-1 mağlup etti

Cizre Dicle Spor, Deplasmanda Silopi Gücü Sporu 3-1 mağlup etti
Şırnak U14 Liginde oynanan futbol müsabakasında Cizre Dicle Spor, deplasmanda Silopi Gücü Sporu 3-1 mağlup etti.

Şırnak U14 Liginde Silopi’de oynanan futbol müsabakasında Cizre Dicle Spor, deplasmanda oynadığı maçta Silopi Gücü Sporu Serhat Bulut’un attığı gollerle 3-1 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

whatsapp-image-2024-02-02-at-14-51-48-1.jpeg Silopi İlçe Stadyumunda oynanan ve çok az sayıdaki futbol severinde izlediği futbol müsabakasında küçük ejderler oynadıkları futbolla hem yeteneklerini sergilediler hem de maçı izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

whatsapp-image-2024-02-02-at-14-51-48.jpeg

İki takımın mutlak galibiyet için çıktığı futbol müsabakasında ev sahibi Silopi Gücü Spora karşı daha üstün bir oyun sergileyen Cizre Dicle Spor, oyun hâkimiyetini eline alarak rakip ceza sahası içerisinde etkili bir oyun oynamaya başladı. Oyun kontrolünü eline alan Cizre Dicle Spor Serhat Bulut’un attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

whatsapp-image-2024-02-02-at-14-51-47.jpeg

Karşılaşmanın ikinci yarısında da daha etkili bir oyun ortaya koyan minik ejderler, Silopi Gücü Spora oyun kurduracak alan bırakmadı. Yapmış oldukları oyun baskısı ile rakip takıma nefes aldırmayan Cizre Dicle Sporda Serhat Bulut attığı iki gol ile hem Hat-Trick yaptı hem de takımını 3-0’lık galibiyete taşıdı. Konuk Takımın golü ise Penaltıdan geldi.

Müsabakanın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca Cizre Dicle Spor, Silopi Gücü Sporu 3-1 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum