Cizre Dicle Spor Deplasmanda Şırnak Fatih Sporu 4-1 yendi

Cizre Dicle Spor Deplasmanda Şırnak Fatih Sporu 4-1 yendi
Şırnak U18 Gelişim liginde Cizre Dicle Spor Deplasmanda karşılaştığı Şırnak Fatih Sporu 4-1 yendi. Cizre Dicle Spor elde ettiği bu sonuçla gurupta liderlik koltuğuna oturdu.

Şırnak U18 Gelişim liginde Şırnak Üniversitesi Stadyumunda oynanan futbol müsabakasında gurubun güçlü takımlarından Cizre Dicle Spor, ev sahibi Şırnak Fatih Sporu 4-1 yenerek Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu.

Şırnak’ta Şırnak Üniversitesi stadyumundaki futbol müsabakasına her iki takımda mutlak galibiyet için çıktı. Ev Sahibi Şırnak Fatih Spora karşı kondisyon ve oyun olarak daha üstün durumda olan Cizre Dicle Spor maçın başlama düdüğü ile birlikte baskın bir oyun oynayarak rakip takım oyuncularına nefes aldırmadı. Oynadıkları bu baskın oyun ile rakip ceza sahası içerisinde daha etkili olan Cizre Dicle Spor, Abdullah Çağırcı’nın 10. Dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti.

whatsapp-image-2024-03-07-at-11-36-40.jpeg

Attıkları golden sonra daha kontrollü bir oyun oynayan Cizre Dicle Spor futbol takımı önce orta sahada daha sonra rakip yarı alanında etkili ve bol ataklı bir oyun sergilemeye başladı. Teknik Direktör Burak Dadak’ın saha kenarından verdiği talimatları harfiyen uygulayan Cizre Dicle Spor futbol takımı Rojhat Kalkan’ın 25.dakikada attığı gol ile 2-0 öne geçti. Müsabakanın 45. dakikasında da ani geliştirdikleri gol atağını golle süsleyerek farkı bire indirdi ve ilk yarı Cizre Dicle Spor’un 2-1’likj üstünlüğü ile sona erdi.

whatsapp-image-2024-03-07-at-11-36-38.jpeg

2-1’lik üstünlüğün verdiği rahatlık ile müsabakanın ikinci yarısına başlayan Cizre Dicle Spor, maçın 70.dakikasında Yusuf Şığva’nın attığı gol ile 3-1 öne geçti.Kalelerinde gördükleri üçüncü golden sonra oyun disiplini bozulan Şırnak Fatih Spor yarı alanında daha çok atak üretmeye başlayan Cizre Dicle Spor, maçın 82.dakikasında takımın en iyi sol ayağı Abdulsamet Erincik’in attığı gol ile 4-1 öne geçti.Maçın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca Cizre Dicle Spor, deplasmanda karşılaştığı Şırnak Fatih Sporu 4-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.