Cizre Dicle Spor Kulübünden Gazetemize Ziyaret

Cizre Dicle Spor Kulübünden Gazetemize Ziyaret
Cizre Dicle Spor Teknik Direktörü Burak Dadak, Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abidin Yel’i ziyaret ederek üzerinde isminin yazılı olduğu 73 Numaralı Formayı hediye etti.

Şırnak 1.Amatör Lig takımlarından Cizre Dicle Spor Teknik Direktörü Burak Dadak, beraberindeki birkaç sporcu ile sorumlu yazı işleri müdürümüz Abidin Yel’i Gazete Büromuzda ziyaret etti.

Son dönemde hakemlere ve spor sahalarındaki artan şiddet olaylarının çoğunlukta görüşüldüğü ziyarette kısa bir açıklama yapan Cizre Dicle Spor Teknik Direktörü Burak Dadak, ”Cizrem Gazetesi’ne ve çalışanlarına spor kulüplerine, sporculara ve maçlara göstermiş ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Basının takımlara göstermiş olduğu ilgi ve yapmış oldukları haberlerle vermiş olduğu desteği çok iyi biliyoruz. Biz de bunun karşılığında bu ziyaretleri gerçekleştirerek bu ilgi, sevgi ve desteğin karşılıklı olduğunu göstermeye çalışıyoruz.

whatsapp-image-2023-12-22-at-17-38-04.jpeg

Biz de takım olarak Cizre şehrine ve Türk Futboluna yakışanın en iyisini yapmak istiyoruz. Tabi ki zor şartlarda kurduğumuz bir takım var. Takımımız inandı, bu şehre iyi futbol seyrettirmek istiyor, başarı getirmek istiyor ve emek harcamak istiyor. Biz takım olarak, yönetim olarak gereken bütün fedakârlıkları fazlasıyla yapıyoruz. Artık bundan sonrası Cizre şehrine düşüyor.Cizre’nin liglerde bir çok kulübü var onun bu şehrin kendi takımlarına fair-play çerçevesinde destek vererek bu takımların bir üst lige çıkması için elini taşın altına koyması gerekiyor.”dedi.

Futbolla özdeşleşmiş olan Cizre gibi şirin bir ilçenin profesyonel liglerde oynayan bir futbol takımının olmamasının tarihi ve turistik ilçe için büyük bir eksiklik olduğuna vurgu yapan Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abidin Yel, ”Cizre’de birçok köklü takım var ancak maalesef bu takımlar yeterli desteği görmedikleri için şuan için herhangi bir profesyonel ligde yer almamaları ilçenin tanıtımı için büyük bir eksikliktir.” dedi.

whatsapp-image-2023-12-22-at-17-38-03.jpeg

Futbolun Cizreliler için sadece bir spor aktivitesi değil,aynı zamanda çocukları ile yapmış olduğu bir etkinlik ve hafta sonu eğlencesi olduğuna vurgu yapan Yel, “Şırnak bölgesinde futbol aktivitesinin en fazla yaşandığı yer Cizre’dir. Cizre’de 7’den 70’e herkes futbolla oturur, futbolla kalkar ve futbol konuşur.Ama maalesef bu spor aktivitesi de amatör çapta da olsa yaşatılmaya devam ediyor.Cizre Dicle Spor gibi takımlarımız amatör liglerde kendi çaplarında kurdukları takımlarla hem ilçedeki futbol eksikliğini gidermeye çalışıyor hem de gençlere ön ayak olarak çocukların ve gençlerin sportif alanlarda kendilerini kanıtlamalarına yardımcı oluyorlar.Bu vesile Şırnak Bölgesinde bulunan tüm spor kulübü ve sporcularımıza başarılar diler, spordaki şiddet olaylarının son bulup yerini hoş görü ve kardeşliğe bırakmasını temenni ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.