Cizre Dicle Spor sahasında Silopi Belediye Sportif Faaliyetler Spora 3-0 yenildi

Cizre Dicle Spor sahasında Silopi Belediye Sportif Faaliyetler Spora 3-0 yenildi
Şırnak 1.Amatör Ligi B Gurubunda Cizre’de oynanan futbol maçında Cizre Dicle Spor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Silopi Belediye Sportif Faaliyetler spora 3-0 mağlup oldu.

dsc-8799.jpg

Şırnak 1.Amatör Ligi B Gurubunda 32 Puan ile lider olan Cizre Dicle Spor, gurupta 31 Puan ile ikinci sırada bulunan Silopi Belediye Sportif Faaliyetler spor ile Cizre Hamit Özalp Stadyumunda karşılaştı.

dsc-8824.jpg

Gurup Lideri olarak Play-Off’a yükselmek için maça çıkan Cizre Dicle Spor ve Silopi Belediye Sportif Faaliyetler spor futbol takımları maçın bitiş düdüğü ile birlikte kıyasıya bir mücadele ortaya koymaya başladı. İki takımın karşılıklı gol atakları ile devam eden maçın 42.dakikasında Silopi Belediye Sportif Faaliyetler sporun geliştirdiği gol atağını Servet Sakar gole çevirip takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı da bu sonuçla sona erdi.

dsc-8878.jpg

Karşılaşmanın ikinci yarısına 1-0!lık yenilginin verdiği üzüntü ile çıkan ev sahibi Cizre Dicle Spor, rakip ceza sahası içerisinde geliştirdiği ataklardan da faydalanamadı. İkinci yarıda oynadığı futbolla oyunun kontrolünü eline alan konuk takım Silopi Belediye Sportif Faaliyetler spor,Cizre Dicle Spor yarı alanı içerisinde de etkili olmaya başladı. dsc-8905.jpg

Müsabakanın 65. Dakikasında Silopi Belediye Sportif Faaliyetler sporun geliştirdiği gol atağında Servet Akbaş, ceza sahası çizgisi dışında rakibini yere düşürünce kırmızı kart ile oyun dışına atıldı. Oyunda On kişi kalan rakibine karşı daha etkili bir oyun oynamaya başlayan Silopi Belediye Sportif Faaliyetler sporda Servet Sakar kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

dsc-8936.jpg

2-0’lık üstünlüğün verdiği rahatlık ile ev sahibi Cizre Dicle Spora karşı daha rahat ve daha kontrollü bir futbol oynayan Silopi Belediye Sportif Faaliyetler spor, maçın 87. Dakikasında Mehmet Öven’in attığı gol ile 3-0 öne geçti.Maçın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca Silopi Belediye Sportif Faaliyetler spor deplasmanda Cizre Sporu 3-0 yenerek gurup lideri olarak Play-Off gurup müsabakalarında oynamaya hak kazandı.

dsc-8957.jpg

dsc-8981.jpg

dsc-8940.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.