Cizre Dicle Spor, Uludere Sporu 3-2 yendi

Cizre Dicle Spor, Uludere Sporu 3-2 yendi
Şırnak Süper Amatör Liginde oynanan futbol Maçında Cizre Dicle Spor, Uludere Sporu 3-2 yendi.

Şırnak Süper Amatör Liginde Cizre’de Hamit Özalp Stadyumunda oynanan futbol müsabakasında Uludere Sporu konuk eden Cizre Dicle Spor, maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı.

Cizre’de yağışlı havaya rağmen oynanan amatör futbol maçı renkli görüntülere sahne oldu. Yağan Yağmura rağmen sahaya akın eden Cizre Dicle Spor taraftarları yağmur aldırış etmeden takımlarına doksan dakika destek verdi.

dsc-4380.jpg

Karşılaşmaya kontrollü bir oyun oynayarak başlayan Cizre Dicle Spor Futbol takımı oynadığı baskılı oyun ile oyunun hakimiyetini eline almaya çalıştı.Oynadığı baskılı oyun ile konuk takım Uludere Sporu yarı sahasına hapseden Dicle spor maçın hemen başlarında kazandığı penaltı atışını golcü Futbolcu Ahmet İde ile gole çevirip 1-0 öne geçti.

Yedikleri golden sonra ev sahibi takımın baskılarına karşı atak bir oyun oynamaya başlayan konuk takım Uludere Spor Gürkan’ın attığı gol ile önce beraberliği akabinde İbrahim’in attığı gol ile 2-1’lik galibiyeti yakaladı.

dsc-4402.jpg

Ev Sahibi Dicle Spor ise atak üstüne atak geliştirerek ilk yarının bitmesine kısa bir süre kala Abdullah’ın attığı gol ile 2-2’lik beraberliği yakaladı.

dsc-4373.jpg

İlk Yarısı 2-2’lik beraberlikle biten maçın ikinci yarısında her iki takım karşılıklı gol atakları geliştirmesine rağmen istedikleri golü bulamadılar.Maçın 72 dakikasında Dicle Sporun geliştirdiği gol atağında Emirhan Yiğit meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak takımını 3-2’lik üstünlüğü sağlayan gole imza attı.Maçta başka gol olmayınca ev sahibi Dicle Spor maçı 3-2 kazandı.

Kaynak:cizremgazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.