Cizre Dicle Spora, Silopi Çelmesi

Cizre Dicle Spora, Silopi Çelmesi
Şırnak Süper Amatör Liginde Şampiyonluk Mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği futbol maçında Cizre Dicle Spor, deplasmanda karşılaştığı Silopi Belediye Spora 5-3 yenilerek şampiyonluk yolunda yara aldı.

Şırnak Süper Amatör Liginde Silopi’de İlçe Stadyumunda oynanan futbol müsabakasında Cizre Dicle Sporu konuk eden Silopi Belediyesi Sportif Faaliyetler Futbol takımı, maçtan 5-3’lük galibiyet ile ayrıldı.

whatsapp-image-2023-12-30-at-13-54-45-1.jpeg Silopi Belediyesi ile deplasmanda oynayacağı maça mutlak üç puan için çıkan ve rakibine karşı başa baş bir mücadele göstermesine rağmen istediği skoru oynadıkları futbola yansıtamayan Cizre Dicle Spor Futbol Takımı maçtan 5-3’lük bir yenilgi ile ayrılarak Şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.

Bu sonuçtan sonra Silopi Belediyesi Sportif Faaliyetler Futbol takımı ligin ilk yarısını Namağlup olarak 19 puan ile birinci sırada tamamladı.

Cizre Dicle Spor ise tek mağlubiyeti Lider Silopi Spora karşı olan ligin ilk yarısını 16 puan ile ikinci sırada tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.