Cizre Nuh Spor Deplasmanda İdil Sporu 4-3 yendi

Cizre Nuh Spor Deplasmanda İdil Sporu 4-3 yendi
Şırnak 1.Amatör Ligi takımlarından Cizre Nuh Spor Deplasmanda oynadığı futbol müsabakasında İdil Sporu 4-3 yendi.

Şırnak 1.Amatör Ligi A gurubunda İdil Stadyumunda oynanan futbol müsabakasında Cizre Nuh Spor, ev sahibi İdil Sporu 4-3 yenerek üç puanı alan taraf oldu.

İdil Stadyumunda oynanan ve az sayıdaki futbol severin izlediği futbol maçında her iki takım galibiyet için kıyasıya bir mücadele gösterdi. Ev sahibi İdil Spora karşı 90 boyunca üstün bir oyun ortaya koyan Cizre Nuh Spor maçtan 4-3’lük galibiyetle ayrılıp üç puan alan takım oldu.

whatsapp-image-2023-12-24-at-18-02-56.jpeg Elde ettikleri galibiyet ve gösterdikleri mücadeleden dolayı futbolcularını kutlayan Cizre Nuh Spor teknik direktörü Sait Değer, sporcularım bugün kendilerine yakışır bir oyun sergileyerek altın değerinde bir üç puan aldılar. Ligin başından bu yana aldığımız talihsiz sonuçlar puan kaybetmemize sebep olduysa da biz takım olarak hedef ve hedeflerimizden vazgeçmedik. Bugün aldığımız bu galibiyet ile de bunu göstermiş olduk.” Dedi.

Değer, maç öncesi ve maç sonrası göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı İdil Spor Kulübü ve taraftarlarına da teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.