Cizre Nuh Spor, Gülyazı Spor ile berabere kaldı

Cizre Nuh Spor, Gülyazı Spor ile berabere kaldı
Şırnak 1.Amatör liginde oynanan futbol maçında Cizre Nuh Spor, sahasında oynadığı maçta Gülyazı Spor ile berabere kaldı.

Şırnak 1.Amatör ligi A gurubunda oynanan futbol müsabakasında Cizre Nuh Spor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Gülyazısı Spor ile 1-1 berabere kaldı.

Cizre Hamit Stadyumunda oynanan ve Cizreli futbol severlerinde izlediği futbol müsabakasına iki takım oyuncuları mutlak galibiyet için çıktı. Hakemin başlama düdüğü ile birlikte oyun kontrolünü eline almak ve skor açısından öne geçmek isteyen iki takım oyuncular orta sahada büyük bir mücadele verdiler. Ev Sahibi Cizre Nuh Sporun takımdaki eksilikler yüzünden genç bir kadro ile mücadele ettiği futbol maçının ilk yarısı konuk takımın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha kontrollü ve atak bir oyun oynayarak maça başlayan Cizre Nuh Spor, rakip ceza sahası içerisinde geliştirdiği birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Karşılaşmanın 75. Dakikasında rakip ceza sahası içerisinde atak geliştiren Cizre Nuh Spor, Mustafa Şaman’ın attığı gol ile maçta dengeyi sağladı. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

Maç sonunda Cizre Nuh Spor ve Gülyazısı Sporlu futbolcular ortaya konulan mücadeleden dolayı birbirlerini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.