Cizre Spor Kulübünden Eski Hakem Ali Palabıyık’a sert tepki

Cizre Spor Kulübünden Eski Hakem Ali Palabıyık’a sert tepki
Cizre Spor Kulüp Başkanlığı, eski hakem Ali Palabıyık’ın, terörden dem vurarak Cizre’yi ve bölgeyi lekelemek istediğini ancak Yıllarca Türk futbolunu katleden eski hakemin attığı çamurun eline yapışacağını belirtti.

Cizre Spor Kulüp Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada; Eski hakemlerden Ali Palabıyık’ın Cizre ve bölge ile ilgili sosyal medya programındaki açıklamalarını sert bir dille kınayıp, eski hakemin Cizre ve bölgeye çamur atmak istediği ancak bu çamurun kendi eline yapışacağını belirtti.

640px-cizrespor-002.jpg

Cizre Spor Kulüp Başkanlığından yapılan açıklamada;

Sosyal medyada yayınlanan bir programda Konuk olan Ali Palabıyık isimli emekli hakemin “ Ben Cizre'de bir küme düşme mücadelesi yönettim. Terörün en çok olduğu zamanlardı ve Cizre spor küme düşmemeye oynuyordu. Müsabakadan önce tüm oyuncularla kavga ettim. Sahada benim yardımcı hakemimi tüm saha boyuncu kovaladılar." Şeklindeki açıklamaları asılsız olup, gerçeği yansıtmamaktadır.

Ali Palabıyık, terörden dem vurarak bölgemizi lekelemek isterse attığı çamur eline bulaşır. Zira Türk Futbolunu yıllarca katleden Ali Palabıyık’ın kendisidir. Bilinmelidir ki; Cizre’de hiç bir hakem yumruk yemedi ama Ankara’nın göbeğinde Ankaragücü maçında hakem yumruk yedi, yerlere serildi. Cizre’de hiçbir takımın otobüsü kurşunlanmadı ancak Trabzon’da takım otobüsü kurşunlandı.

3047972.jpgCizre’de hiçbir hakem soyunma odasında rehin alınmadı ama Trabzon’da rehin alındı. Yine malum şahıs bilmelidir ki; Cizre misafirperverliği ile ülkeye nam salmış nadir takımlardandır. Bölgenin mihenk taşıdır.

Cizre Spor; Hiçbir zaman sporun ayrıştırıcı tarafı olmamış, her zaman sporun birleştirici gücü, birleştiren tarafı olmaya çalışmıştır. Sahamızda konuk ettiklerimiz de sahalarına konuk olduklarımız da misafirperverliğimizi, insanlığımızı iyi bilirler. Sporun birleştirici gücüne daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde açıklamalarından dolayı malum şahsı kınadığımızı spor kamuoyuna bildiririz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.