Cizreli İş İnsanı Yüksel Bilen’den Dicle Spor’a büyük destek

Cizreli İş İnsanı Yüksel Bilen’den Dicle Spor’a büyük destek
Şırnak 1. Amatör ligi takımlarından Cizre Dicle Spor’a Şırnak’ın İhracat Şampiyonu Cizreli iş insanı Yüksel Bilen, forma sponsoru oldu. Teknik Direktör Burak Dadak, desteklerinden dolayı Yüksel’e teşekkür ederek, forma hediye etti.

Yapmış olduğu İhracat ile Şırnak’ta İhracat Şampiyonu olan Türkiye genelinde ise ilk bin şirket arasında 342’nci olan Yüksel Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ltd.Şti.sahibi Cizreli İş İnsanı Yüksel Bilen, Şırnak 1.Amatör Liginde Şampiyonluk Mücadelesi veren Cizre Dicle Spor’a destek çıkarak örnek bir tavır sergiledi.

Forma Sponsoru oldu

Şırnak 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Cizre Dicle Spor’a, bir destek de Yüksel Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ltd.Şti. sahibi Cizreli İş İnsanı Yüksel Bilen’den geldi. Cizre’nin sevilen isimlerinden iş insanı Bilen, Cizre Dicle Spor’a forma sponsoru oldu. Cizre Dicle Spor Teknik Direktör Burak Dadak, Kulüp Masörü Abdullah İde ile birlikte İş İnsanı Yüksel Bilen’i makamında ziyaret edip vermiş oldukları maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür edip, forma hediye ettiler.

whatsapp-image-2023-12-28-at-11-40-49-1.jpeg Amatör Ligde mücadele etmenin çok zorlu olduğunu ifade eden Teknik Direktör Burak Dadak,bu sezon Şampiyonluk hedefi ile çok iyi bir kadro kurduk. Gurupta Silopi Belediye Spor ile Şampiyonluk mücadelesi veriyor. Hedefimiz burada şampiyon olup hem bir üst lige çıkmak hem de sporcularımızın kendilerini kanıtlamalarına yardımcı olmaktır.Kulübümüze, sağ olsun Yüksel Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ltd.Şti. sahibi Cizreli İş İnsanı Yüksel Bilen Bey, fazlasıyla destek çıktı. Forma sponsoru olmakla kalmayıp, maddi ve manevi katkı sundu. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Hem Gençlere Hem de Amatör Takımlara sahip çıkmak gerekir

Forma hediyesi için Teknik Direktör Burak Dadak, kulüp yönetime teşekkür eden İş İnsanı Yüksel Bilen, İlçemizi amatör ve Profesyonel ligde temsil eden her takımın Cizre’miz için büyük bir değerdir.Bize de bu değere sahip çıkıp, yaşatılmasına katkı sunmak düşer. Başta Cizre Dicle Spor olmak üzere ilçemizi temsil eden tüm spor kulüplerine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.