Cizreli Kadınlar Futbolda Şampiyonluğa koşuyor

Cizreli Kadınlar Futbolda Şampiyonluğa koşuyor
Cizre’yi Kadınlar 3’ncü liginde temsil eden Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, oynadıkları son dört maçı kazanarak dörtte dört yaptı. Cizre Kadın Futbol Takımının hedefi önce şampiyonluk ardından 2.Lig.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3 Liginde oynanan futbol müsabakasında Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, Güneykent Spor Kulübünü 1-0 yenerek oynadığı son dört maçtan galibiyet ile ayrılarak büyük bir başarıya imza attı.

Kadınlar 3 Ligi 1.Gurupta oynanan futbol müsabakasında kendi saha ve seyircisi önünde Güneykent Spor Kulübü ile karşılaşan Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü maçtan 1-0’lık üstünlük ile ayrılan taraf oldu.

whatsapp-image-2024-02-17-at-19-30-46-1.jpeg

Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynanan ve sporseverlerinde ilgi gösterdiği futbol müsabakasına iki takım oyuncuları mutlak galibiyet için çıktı. İki takım sporcularının tüm yeteneklerini ortaya koyarak oynadığı futbol maçı renkli görüntülere sahne oldu. Sahasında konuk ettiği Güneykent Spor Kulübüne karşı daha üstün bir oyun ortaya koyan Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, geliştirdiği birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. İki takımın karşılıklı gol atakları ile süren maçın ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona erdi.

whatsapp-image-2024-02-17-at-19-30-45-1.jpeg

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha kontrollü ve baskın bir oyun ortaya koyarak rakibine alan bırakmayan Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü müsabakanın 56’ncı dakikasında Zilan Pozan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Attığı golden sonra daha etkili bir oyun oynamaya başlayan Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı rakip yarı ceza sahası içerisinde çok sayıda pozisyona girerek rakibine nefes aldırmadı. Oynadıkları oyun ile maçı izleyen sporseverlere keyifli bir futbol izlettiren Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol takımı zorlu maçı 1-0 kazandı.

Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol takımı kazandığı bu maçla birlikte oynadığı son dört maçta yenilgi almadan 12 Puan ile gurupta 2. Sırada yer alıyor.

whatsapp-image-2024-02-17-at-19-30-46.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.