Dostluk Maçında Cizre Dicle Spor, Nusaybin Belediye Spora 3-0 mağlup oldu

Dostluk Maçında Cizre Dicle Spor, Nusaybin Belediye Spora 3-0 mağlup oldu
Cizre’de Dicle Spor ile Nusaybin Belediye Spor futbol kulüpleri arasında oynanan dostluk maçında kazanan Nusaybin Belediye Spor oldu.

Şırnak Süper Amatör Ligde Şampiyonluk Mücadelesi ve Cizre Dicle Spor ile Mardin Amatör Süper Liginde Şampiyonluk Mücadelesi veren Nusaybin Belediye Spor futbol takımları dostluk maçında karşılaştı.

whatsapp-image-2024-01-21-at-16-58-39.jpegCizre Hamit Özalp Stadyumunda oynanan ve az sayıdaki futbolseverinde türbinlerden izlediği maç çekişmeli bir oyuna sahne oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği futbol müsabakasının ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona erdi.

whatsapp-image-2024-01-21-at-16-59-16.jpegKarşılaşmanın ikinci yarısında daha açık bir futbolun oynandığı maçta her iki takım teknik direktörü de kazanmak için oyuncu değişikliğine giderek maçı kazanmaya çalıştı. Fizik olarak ev sahibi Cizre Dicle Spora karşı daha iyi olan konuk takım Nusaybin Belediye Spor ikinci yarıda bulduğu gol pozisyonlarından 3’ünü gole çevirmeyi başardı. Karşılaşmanın geriye kalan süresinde başka gol olmayınca müsabaka konuk takım Nusaybin Belediye Sporun 3-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Dostluk havasında başlayan maç sonunda her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik edip oynayacakları ligde başarılar diledi.

whatsapp-image-2024-01-21-at-16-58-38.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.