Futbolda Şiddet bitmiyor! Gol sevinci yaşayan futbolculara saldırdılar. O anlar Kamerada

Şırnak 1.Amatör liginde oynanan futbol maçında 90.dakikada gol atan Dicle Sporlu futbolcular gol sevinci yaşadığı sırada ev sahibi Şırnak Fatih Sporlu futbolcuların saldırısına maruz kaldı. Hakem maçı tatil etti. O anlar saniye saniye Kameraya yansıdı.

Futbolda şiddet bitmek bilmiyor ! Futbolda şiddet sadece büyük takımların oynadığı sahalarda, ateşli taraftar guruplarının olduğu şehirlerde değil, amatör liglerde de daha çok sık görülmeye başlandı. Şırnak’ta oynanan futbol maçında gol sevinci yaşayan futbolcuların rakip takım oyuncularının saldırısına uğraması spordaki şiddette olaylarında ne ilk nede sonuncusu olacak.

Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği ve Türkiye’de tüm stadyumlarda büyük pontolarla yazılan “Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Ahlaklısını severim” sözünün sporcular için ne kadar önemli olduğunu sahalarda yaşanan olaylarda gözlemleyebiliyoruz. Son günlerde sporda yaşanan şiddet olayları futbolun güzelliğine gölge düşürmekle kalmıyor, büyük tahribatın da oluşmasına sebep oluyor.

whatsapp-image-2024-02-13-at-18-55-05.jpeg

Şırnak şehir stadyumunda oynanan Şırnak 1.Amatör lig maçında Cizre Dicle Spor ile Şırnak Fatih Spor karşı karşıya geldi. İki takımın mutlak galibiyet için sahaya çıktığı ilk yarısı golsüz berabere biten. İkinci yarısı 1-1'lik eşitlik ile devam eden maçın 90. Dakikasında Cizre Dicle Spor, rakip ceza sahası içerisinde geliştirdiği gol atağını muhteşem bir gol ile sonuçlandırdı ve 2-1 öne geçti. Dicle Sporlu futbolcular gol sevinci yaşadığı sırada saldırıya uğradı. O anlar kameraya yansıdı.

Golü attılar, saldırıya uğradılar

Maçın bitimine saniyeler kala deplasmanda 1-0 öne geçen Cizre Dicle Sporlu futbolcular attıkları golden sonra sevinçlerini yedek kulübelerine koşarak kutlamak istedi. Bazı futbolcuların sahada sarmaş dolaş olduğu bazı futbolcuların da yedek kulübesine koştuğu sırada ev sahibi Şırnak Fatih Sporlu yedek futbolcular gol sevinci yaşayan futbolculara önce sözlü ardından da fiziki saldırıda bulundu.

Sözlü başlayan ve fiziki saldırı ile devam eden kavgaya diğer sporcularda karışınca ortalık savaş alanına döndü. Atılan gol, yaşanan sevinç ve akabinde yaşanan olaylar türbinde bulunan bir sporsever tarafından saniye saniye kayıt altına alındı. Hakemin bir müddet bitmesini beklediği saha olayları bitmeyince maç tatil edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.