Hentbol Kadınlar Liginde Cizre Yıldızlar SK, Van İpekyolu SK takımını 32-27 yendi

Hentbol Kadınlar Liginde Cizre Yıldızlar SK, Van İpekyolu SK takımını 32-27 yendi
Hentbol Kadınlar 2.Lig E Gurubunda mücadele eden Cizre Yıldızlar Spor Kulübü takımı, Van İpekyolu Spor Kulübü takımını 32-27 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

Cizre’de gençlerin yeni yeni keşfettiği spor dallarından biri olan Hentbol’da Cizre’yi ve bölgeyi 2. Lig E Gurubunda temsil eden Cizre Yıldızlar Sk takımı kısıtlı imkanlara rağmen büyük başarılara imza atıyor.

Cizre’yi kısıtlı imkanlara rağmen gururla temsil eden Cizre Yıldızlar Sk Hentbol takımı, Van İpekyolu Spor Kulübü takımını 32-27 mağlup etti.

whatsapp-image-2024-01-13-at-18-01-31.jpegİdil Gençlik spor salonunda oynanan maçta Van İpekyolu SK takımını yenerek yoluna devam eden Cizre Yıldızlar SK gelecek hafta gurup lideri 1955 Batman Belediyesi SK ile karşılaşacak.

Aldıkları anlamlı galibiyetten dolayı sporcuları ve teknik heyeti tek tek kutlayan Takım Başkanı Abdullah Acar, "Biz Cizre Yıldızlar SK olarak çok zorlu şartlarda maçlara çıkıyoruz ve maalesef destekte alamıyoruz. Cizre’yi başarı ile temsil eden bu takıma Cizre Belediyesi başta olmak üzere kurum, kuruluş ve vatandaşların destek çıkıp bu takımı sahiplenmesini istiyoruz. Genç kızlarımız memleketlerini en iyi şekilde tanıtmak için sahada kıyasıya bir mücadele veriyorlar. Takımımızdaki tüm kızlar Cizre’mizin kızlardır başka bir yerden gelen kimse yok. Onun için bu kızlarımıza destek çıkarak hem takımımızı bir üst lige taşıyalım hem de bu kızların evde boş boş oturan kızlara örnek olması için uygun bir zemin yaratalım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.