Kadınlar Liginde Şırnak Derbisi Golsüz Beraberlikle bitti

Kadınlar Liginde Şırnak Derbisi Golsüz Beraberlikle bitti
Kadınlar 3 Liginde oynanan futbol müsabakasında Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, Cudi Gençlik ve Spor ile golsüz berabere kaldı.

Kadınlar 3.Liginde Şırnak Derbisinde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği futbol müsabakası golsüz eşitlik ile sona erdi.

Kadınlar 3 Ligi 1.Gurupta Cizre’de Hamit Özalp Stadyumunda oynanan futbol müsabakasında Gurup Lideri Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü, sahasında gurupta ikinci sırada bulunan Cudi Gençlik ve Spor ile karşılaştı.

İki takımın mutlak galibiyet için çıktığı futbol maçında takımlar birbirine üstünlük sağlamak ve skor olarak öne geçmek için büyük bir mücadele gösterdi. İki takımın karşılıklı gol atakları ile devam eden maçın ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da gol çıkmayınca maç golsüz eşitlik ile sona erdi.

Berabere biten maçın sonunda Gurup lideri Cizre 2020 Gençlik ve Spor Kulübü puanını 16’ya yükseltirken, ikinci sırada bulunan Cudi Gençlik ve Spor 12 puan ile sıralamadaki yerini korumuş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.