Şırnak Petrol Spor, Batman Maçında da Vites Küçültmedi

Şırnak Petrol Spor, Batman Maçında da Vites Küçültmedi
TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9 Gurupta mücadele eden Şırnak Petrol Spor, Şampiyonluk için tam gaz yoluna devam ediyor. Şırnak Petrol Spor, Cizre’de oynadığı maçta Batman Kayra Spor’u 3-0 yenerek yoluna devam etti.

dsc-4466.jpg

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9 Gurupta Mazıdağı Fosfat Spor, Bitlis Özgüzeldere Spor ve Diyarbakır Spor ile Şampiyonluk Mücadelesi veren Şırnak Petrol Spor, önüne çıkan engelleri tek tek aşarak yoluna tam gaz devam ediyor.

dsc-4480.jpg

Bölgesel Amatör Ligin 9 haftasında Cizre Hamit Özalp Stadyumunda az sayıdaki taraftarında ilgi gösterdiği maçta Batman Kayra Spor’u konuk eden Şırnak Petrol Spor oynadığı futbolunu attığı üç golle taçlandırarak 19 Puan ile 4. Sıradaki yerini korudu.

Cizre’de oynanan futbol maçına mutlak üç puan için sahaya çıkan Şırnak Petrol Spor ve Batman Kayra Spor Futbol takımları maçın ilk 40 dakikası boyunca vasat bir oyun sergilediler. Ev sahibi Şırnak Petrol Spor ise soyunma odasına galip gitmek için son dakikalarda atak bir oyun oynamaya başladı.

dsc-4502.jpg

45+1’de gelen gol ile soyunma odasına girdiler

İlk yarının son dakikalarında konuk takım yarı ceza sahası içinde etkili bir oyun sergilemeye başlayan Şırnak Petrol Spor,ceza sahası içerisinde geliştirdiği gol atağında golcü futbolcu Osman Atalay Demirtaş,45+1’de muhteşem bir kafa vuruşu golü ile takımını 1-0 öne geçirip soyunma odasına moralli gittiler.

dsc-4487.jpg

Şırnak Petrol Spor İkinci Yarıda Küllerinden doğdu

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha dinç bir takım olarak sahaya çıkan Şırnak Petrol spor önce oyunun kontrolünü eline aldı akabinde de sonuca gitti. Şırnak Petrol Spor 67’inci dakikada Gökhan Çetinus’un attığı gol ile 2-1 öne geçti maçın 78. Dakikasında da Serkan Gül’ün attığı gol ile sonucu belirledi. Şırnak Spor, Batman Kayra Sporu 3-0 yenerek yoluna devam etti.

dsc-4443.jpg Şırnak Petrol Spor ligde oynadığı 8 maçta 6 galibiyet 1 Beraberlik ve 1 yenilgi alıp 19 puan ile gurupta 4. Sırada yer alıyor.

Kaynak:cizremgazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.