Şırnak Petrol Spor, Bitlis Özgüzeldere Sporu 3-0 Mağlup etti

Şırnak Petrol Spor, Bitlis Özgüzeldere Sporu 3-0 Mağlup etti
Şırnak Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta Şırnak’ta oynanan futbol müsabakasında kendi sahasında Bitlis Özgüzeldere Sporu ağırlayan Şırnak Petrol Spor 3-0 kazandı.

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta mücadele eden Şırnak Petrol Spor 16’ıncı haftasında kader maçına çıktı.

whatsapp-image-2024-02-18-at-13-17-50-1.jpeg

Şırnak şehir Stadyumunda oynanan ve sporseverlerinde türbinden izlediği futbol müsabakası takımların birbirlerine başarı dileklerinde bulunması ile başladı. İki takım oyuncularının mutlak galibiyet için çıktığı maçta futbolcular kıran kırana bir mücadele gösterdi.

whatsapp-image-2024-02-18-at-13-17-50-4.jpeg

İki takımın karşılıklı gol pozisyonlarıyla devam eden maçın 45. Dakikasında Şırnak Petrol Spor rakip yarı ceza sahası içerisinde geliştirdiği gol pozisyonunda Adnan Tizer’in attığı gol ile takımına 1-0’lık üstünlüğü getiren golü kaydetti.Yedikleri golden sonra oyun disiplininden kopan Bitlis Özgüzeldere Spor, ikinci yarının başlamıyla 59’uncu dakikada Hakan Doğan’ın attığı gole engel olamadı ve Şırnak Petrol Spor bu golle 2-0 öne geçti.Maçın 65’inci dakikasında Hakan Doğan gol sayısını 3’e çıkardı.Şırnak Petrol Sporun 3-0’lık üstünlüğü ile maç sona erdi. Şırnak Petrol Spor maç sonunda istedikleri 3 puanı attıkları 3 golle süsleyip maçtan galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

Şırnak Şehir Stadyumunda oynanan maç müsabakasını Şırnak Valisi Cevdet Atay, Şırnak AK parti milletvekili Arslan Tatar, Şırnak DEM parti Milletvekili Zeki İrmez, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka,Şırnak eski AK Parti milletvekili Rizgin Birlik, Şırnak DEM parti Belediye Başkan adayı Hacı Turan Saltan ve il Protokolü ile birlikte izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.