Şırnak Petrol Spor kendi sahasında golsüz kaldı

Şırnak Petrol Spor kendi sahasında golsüz kaldı
Bağlar Belediye Spor ile Şampiyonluk mücadelesi veren Şırnak Petrol Sporla karşı karşıya geldiği futbol müsabakası golsüz eşitlik ile sona erdi.

TFF Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.gurupta oynanan futbol müsabakasında Şırnak Petrol Spor, sahasında konuk ettiği Bağlar belediye Spor ile golsüz eşitlik ile berabere kaldı.

Şırnak Stadyumunun yapım aşamasında olması nedeniyle uzun zamandır kendi sahasında oynamayan Şırnak Petrol Spor bu hafta kendi sahasında ilk maçına çıktı.

whatsapp-image-2024-01-07-at-13-47-53.jpeg

Bölgesel Amatör Ligi 9’uncu grupta mücadele eden Şırnak Petrol Spor, ligin 13’üncü haftasında ilk defa kendi sahasında Bağlar Belediye Spor ile karşı karşıya geldi

Her iki takımın karşılık gol atakları ile başlayan futbol müsabakasının ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha kontrollü bir oyun ortaya koyan Şırnak Petrol Spor,konuk takım ceza sahası içerisinde geliştirdiği bir çok pozisyondan da yararlanmadı.

Her iki takımın orta sahada etkili olduğu maçın kalan süresinde gol olmayınca Şırnak Petrol Spor ile Bağlar Belediye Spor ile golsüz berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.