Şırnak Petrol Spor,Şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor

Şırnak Petrol Spor,Şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor
Bölgesel Amatör Futbol Liginde (BAL) mücadele eden Şırnak Petrol Spor,oynadığı üç maçta gösterdiği performansla rakiplerine gözdağı verirken Şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 3 maçta üç galibiyet alıp 9 puan toplayan Şırnak Petrol spor oynadığı futbolla gelecek için vaat veriyor.

Ziraat Türkiye Kupasında oynadığı maçlarda gösterdiği mücadele ve ortaya koyduğu performans ile dikkatileri üzerine çeken Şırnak Petrol Spor,Bölgesel Amatör Ligde de bu çıkışını ve güzel futbolunu sürdürmeye devam ediyor.BAL'da oynadığı ilk maçta deplasmanda Diyarbakır Adalet Sporu 3-0 yenen Şırnak Petrol Spor,ikinci maçta da Cizre'de Hamit Özalp Stadyumunda oynadığı maçtada Hakkari Temsilcisi Zap Sporu 2-1 yenerek adından söz ettirdi.

Ligin üçüncü maçı için Bitlis'e giden Şırnak Petrol Spor,deplasmanda karşılaştığı Bitlis Özgüzeldere Spor ile oynadığı maçın ilk yarısında attığı gol ile soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Bitlis Özgüzeldere Stadyumuda savaş alanına döndü.Takımlarının yenilmesine hazmedemeyen taraftarların Şırnak Petrol Spor oyuncularına ve hakemlere saldırması üzerine maç tatil edildi ve Maç Şırnak Petrol Sporun hükmen galibiyeti ile sonuçlandı.

Şırnak Petrol Spor oynadığı üç maçta kazandığı 9 Puan ile gurupta Mazıdağı Fosfat Spor ve Diyarbakır Spor'dan sonra 3.sıraya yükselerek Şampiyonluk için iddialı bir takım olduğunu ortaya koydu.

Kaynak:cizremgazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.