Şırnak Spor, Diyarbakır Ekibine diş geçirmedi

Şırnak Spor, Diyarbakır Ekibine diş geçirmedi
Bölgesel Amatör Lig 9 gurupta Cizre Şehir stadyumunda oynanan futbol maçında Şırnak Petrol Spor 1-0 önde olduğu maçta, Diyarbakır Yenişehir Belediyespora 3-1 yenildi.

Gurubun Na Mağlup Takımı Şırnak Petrol Spor Cizre’de kendi seyircisi önünde karşılaştığı Diyarbakır Yenişehir Belediyespora 3-1 yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu.

dsc-3499.jpg

Sahası bakımda olduğu için Cizre’de oynanan futbol maçına Şırnaklı ve Cizreli futbol severler yoğun bir ilgi gösterdi. Taraftarlar Maç öncesi futbolcular türbinlere çağrılıp sevgi gösterisinde bulunarak takımlarına destek verdi.

whatsapp-image-2023-11-26-at-17-02-13-3.jpeg

2.ci Dakikada öne geçti

Serkan Duru, Ferdi Çelik ve Ayşe Polat üçlüsünün yönettiği futbol müsabakasının ilk yarısı renkli görüntülere sahne oldu.Karşılaşmaya çok hızlı ve atak bir futbol oynayarak başlayan Şırnak Petrol Spor,maçın henüz 2 dakikasında rakip ceza sahasında geliştirdiği atakta golcü futbolcu Şenol Yıldırım takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Attığı golden sonra bir çok atak yapmasına rağmen ikinci golü bulmayan Şırnak Petrol Spor futbol takımı maçın kontrolünü eline almasına rağmen istediği skor üstünlüğünü getirecek golü atamadı ve müsabakanın ilk yarısı 1-0 sona erdi.

whatsapp-image-2023-11-26-at-17-02-13-2.jpeg

Üstünlüğünü koruyamadı

Karşılaşmanın ikinci yarısına vasat bir futbol ve 1-0 üstünlüğün verdiği rahatlıkla oyuna başlayan Şırnak Petrol Spor rakip ceza sahasında etkili olamayınca 54. Dakikada golü kalesinde gördü. Diyarbakır Yenişehir Belediyespor Mazlum Akyol ile 1-1 lik eşitliği yakaladı.

dsc-3520.jpg

Diyarbakır Yenişehir Belediyespor ikinci yarıda açıldı

Karşılaşmanın 2.ci dakikasında yediği gol ile direnci kırılan konuk takım Diyarbakır Yenişehir Belediyespor,karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili olan taraf oldu.Maçın 54.cü dakikasında beraberliği yakalayan konuk takım Diyarbakır Yenişehir Belediyespor, Dakika 62’de Rıdvan Baydan ile 2-1 öne geçti.Maçın skorunu ise 9o.cı dakikada Bilal Polat kaydetti.
Maçta başka gol olmayınca ev sahibi Şırnak Petrol Spor, Diyarbakır Yenişehir Belediyespora 3-1 yenildi.

whatsapp-image-2023-11-26-at-17-02-13.jpeg

Maç sonunda taraftarlar konuk takım Diyarbakır Yenişehir Belediyesporlu futbolcuları türbine çağırıp sevgi gösterisinde bulundu.

dsc-3578.jpg

Kaynak:cizremgazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.