ZTK’da Şırnak Petrol Spor Mazıdağı Fosfat Spor’u 2-0 yendi

ZTK’da Şırnak Petrol Spor Mazıdağı Fosfat Spor’u 2-0 yendi
Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu müsabakasında Şırnak Petrol Spor,maçın favorisi olarak gösterilen Mazıdağı Fosfat Spor’u 2-0 yenmeyi başardı.

(Azad Mendeş) - Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turunda Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynanan futbol maçında Bal liginin yeni ekibi Şırnak Petrol Spor,rakibini 2-0 yenerek büyük bir başarıya imza attı.

Takımı kuralı bir hafta olalı,futbolcuların şehre yeni geldiği.Takımın kamp yapmadan sadece iki antrenman yaparak çıktığı kupa maçında Şırnak Petrol Spor,Kamptan dönen ve kondisyon olarak rakibinden daha güçlü olan Mazıdağı Fosfat Spor’u 2-0 yenmeyi başardı.

Sezona yapmış olduğu birbirinden flaş transferlerle başlayan Şırnak Petrol Spor,sahası bakımda olduğu için Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynadığı kupa maçında aldığı üç puan ile taraftarlarına merhaba dedi.

Güçlü rakibine karşı maçın ilk dakikalarından itibaren üstünlük sağlayarak oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi Şırnak Spor,müsabakanın 29 dakikasında Serhat Bahşiş’in attığı gol ile 1-0 öne geçti.

Kaynak:Cizrem Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.