Çamaşırlarınızı bembeyaz yapacak formül: Kesinlikle denemeniz önerilmektedir

Çamaşırlarınızı bembeyaz yapacak formül: Kesinlikle denemeniz önerilmektedir
Bu karışımı kullanarak beyaz çamaşırlarınızı yıkadığınızda, kir ve lekelerden kurtulmanın yanı sıra çamaşırlarınızın da bembeyaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Deterjan karışımını kullanmadan önce her zaman etiket talimatlarını kontrol etmeyi unutmayın ve renkli çamaşırlarınız için farklı bir yöntem kullanmanız gerektiğini unutmayın.

Bu basit deterjan karışımını deneyerek beyaz çamaşırlarınızın temizliğini kolayca sağlayabilirsiniz. Temizlik yaparken artık daha az zorlanacak ve sonuçtan memnun kalacaksınız.

Haberciniz.biz internet sitesi tarafından paylaşılan özel bir içerikte özellikle beyaz çamaşırları daha da beyazlatan bazı formüller verildi. Sizlerde çamaşırlarınızın daha beyaz olmasını istiyorsanız bu alternatif yöntemleri deneyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın da da yararlanması için mutlaka onlarla da paylaşın ve onlarında çamaşırları böylelikle bembeyaz olsun.

İşte herkesin bilmesi gereken beyaz çamaşırlar için harika tavsiye

ÇAMAŞIRLARINI BEMBEYAZ YAPACAK DETERJAN KARIŞIMI


Beyazlarınız için kullandığınız çamaşır deterjanı, tek başına etki etmiyorsa o zaman bazı küçük eklemeler yaparak işleri kolaylaştırabilirsiniz. Deterjanınızın içine bir paket çamaşır sodası ilave edin. Üzerine de yarım paket temizlik karbonatı eklediğinizde işler tamam. Tüm bu malzemeleri ekledikten sonra deterjanı iyice karıştırın.

Beyazlarınızı yıkayacağınızda bu karışımdan kullanın. Çamaşırlarınız makineden çıktıktan sonra gözlerinize inanamayacaksınız. Artık kir ve kötü görüntüye bu karışımla birlikte son verebilirsiniz.

Bazı kumaşlarda yıpratıcı etki yaratabileceği için çok ince kumaşlı beyazları bu karışımla yıkamanız tavsiye edilmez. Yıkama sırasında 40 derece yeterli olacaktır. Beyazlar haricindeki renklerde kullandığında ağartma yapabilir. O nedenle kıyafetlerinizin beyaz olduğundan emin olun.

Önemli uyarı: Kıyafetlerinize yağ döküldüğünde sakın elinizle ovmayın! O an hemen üzerine tuz ve karbonat dökün bir tutam bir süre bekleyin. Sonrasında ise derhal çamaşır makinesine atın. Elinizle ovuşturursanız çamaşırlarınızın çok daha fazla kirlenmesine yol açabilirsiniz. Bu alışkanlıktan vazgeçmeniz kıyafetinizin geleceği açısından çok daha yararlı olacaktır.

Kaynak:Haber Merkezi